Niet een woning maar een thuis...

Een woning staat centraal in ieders leven. Dit is meer dan een dak boven je hoofd maar een basisbehoefte. Het is dan ook van belang dat iemand zich thuis voelt. Dit thuisgevoel begint maar eindigt zeker niet met de aankoop van een woning.

Wij vinden dat de makelaar als bemiddelaar hier een essentiële rol in kan spelen terwijl deze vaak eindigt bij de aan- of verkoop.

PartnerPlatform is opgericht om makelaars alle handvatten te bieden om haar klanten te begeleiding richting de droomwoning, zonder enige moeite.

Hiervoor hebben wij een uniek netwerk van partners opgericht die kunnen helpen om van woning in een thuis te maken. 

Diensten vanuit onze partners

Energielabel

Energielabel

Vanaf €220 excl. btw

Ontvang een officieel energielabel voor jouw woning incl. nulmeting op locatie. De prijs varieert o.b.v. woning formaat. Bekijk de dienst voor een compleet overzicht.

mijnenergieprestatie logo
Labesprong advies

Labelsprongadvies

Vanaf €320 excl. btw

Energielabel en advies hoe het label te verbeteren incl. maatregelen, investering, besparingen en stijging woningwaarde. Prijs varieert o.b.v. woning formaat. 

mijnenergieprestatie logo
Verduurzamingsadvies

Standaard verduurzamingsadvies (binnenkort beschikbaar)

€ 249 € 99,- excl. btw

Geen energielabel nodig maar wil je wel verduurzamen? Kies dan voor het advies vanuit Postief Wonen. incl. huisbezoek en adviesrapport.

WoonWijzerWinkel logo
Zonnepanelen offerte

Zonnepanelen

Korting op aanvraag

Weet je genoeg en wil je direct zonnepanelen aankopen? Dan helpt onze partner de Zonnefabriek je graag verder. 

WoonWijzerWinkel logo
Woning isolatie

Isolatie

Korting op aanvraag

Dit voordeel geldt voor alle vormen van isolatie: vloer, muur en dakisolatie. Daarnaast biedt onze partner Quist ook nog een burenvoordeel voor elke buurtgenoot die je aanhaakt.

Logo isolatiepartner
warmtepomp woning

Warmtepompen

Korting op aanvraag

Onze partner Heattransformers staat bekend om z’n wamtepompen met het hoogste rendement. Vraag een vrijblijvende offerte op. (binnenkort beschikbaar)

WoonWijzerWinkel logo